torsdag 24 mars 2011

Brooklyn Brewery - Black Chocolate Stout

Chokladstout har blivit en väldig framgång på Systemet efter St. Peter's cream stout. Brooklyn brewery har gjort en kolsvart rackare som smakar bränt, mörk choklad, kaffe och är allmänt len. Den doftar ungefär samma sak. Jag läser på etiketten som skriker ut 10% och tänker: "Här har de gömt procenten väl". När jag kommit halvvägs har procenten börjat ge sig till känna. Inte i ölen utan på mig, jag slocknar i soffan nöjd och belåten. Det är en klart godkänd stout men en lömsk rackare så se upp eller ligg ner när du dricker denna.

Mattes betyg: 6,5
Patas betyg: 7

Patas kommentar: Jag låg ner i soffan när jag drack denna. Men det ända jag kunde tänka på var hur avundsjuk jag är på kompisen som just nu är på resa i USA och ska avsluta denna med 8 dagar i New York och var, när han åkte helt inställd på ett besök på bryggeriet. Hoppas vi får höra och se bilder från det besöket när han kommer hem... (that bastard!).

2 kommentarer:

  1. Kolla nu så att Kollegan inte köper ett gäng så starka för då kan det bli att han gör en "Torpedo"
    sväng på krogen.
    MVH Sigge

    SvaraRadera
  2. Haha, jag börjar inse nu i efterhand att jag kanske borde ha läst din kommentar innan jag rekommenderade Brooklyn åt "Torpedo"-kollegan.

    SvaraRadera